1/10/2016

طريقة عمل كيكة بالكراميل و الكروكانت

كيكة بالكراميل و الكروكانت
كيكة بالكراميل و الكروكانت

نوع الأكلة الرئيسي حلويات | المطبخ أوروبي |  سالي فؤاد من برنامج: حلو وحادق

المقادير

نصف كوب زبدة طرية
واحد ونصف كوب سكر
4 بيضة
اثنين ونصف كوب دقيق
3 ملعقة صغيرة بيكنج بودر
رشة ملح
صوص كراميل
الكروكانت
كوب سكر ناعم
ملعقة كبيرة زبدة
ملعقة صغيرة بيكنج صودا
كوب بندق محمص مجروش

خطوات التحضير

ضعي الزبدة فى اناء ثم ضيفي السكر و اضربيهم بالمضرب و ضيفي بيضة بيضة و اضربيهم ايضا 

اخلطي البيكنج بودر مع الدقيق و ضيفيهم على الخليط و اخلطي و ادخلي الكيكة الفرن

ضعي قليل من الكراميل على وجه الكيك ثم ضيفي الكروكانت وقدميها

طريقة تحضير الكروكانت

سيحي كوب من السكر مع ملعقة زبدة و ملعقة بيكنج صودا ثم ضيفي البندق المحمص 

ارفعيه من على النار و ضعيه على السيلكون و اتركيه حتى يبرد ثم كسريه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

AddThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...